Lækage - Utæt pool - Klinker - Reparationer i Strukturen - Svømmebassin - Pool i Fiberglas - Opvarmet pool - Renovering af pool - Offentlig pool - Pool i urbanizacion - Saltvandspool - Klorpool - Liner - Reparation under vand - Klinkelægning - Fjernelse af skarpe kanter

Vi finder utætheder

I din pool

Vi finder utætheder ved hjælp af helt særligt udstyr. Processen starter med en tryktest af rørene. Når det utætte rør er isoleret, anvender vi det bedste udstyr til helt præcist at finde lækken. Små strukturelle utætheder kan også findes ved hjælp af en speciel farvetest.

Reparation af fiberglaspool

Afbleget, afskallet eller revnet.

En træt, bleget glasfiberpool får helt nyt liv ved at blive genfarvet professionelt. Revner, små bobler og blærer i overfladen kan også let repareres.

Struktur-reparation
& -renovering

Afbleget, afskallet eller revnet

Vi gør din pool vandtæt og lægger klinker på rekordtid ved hjælp teknisk avancerede Sika-produkter. Vores team kan beklæde en hel pool med klinker på bare to dage.

Perfekt poolkant og nye stifter i vandkanten

Slidt poolkant?

Udskiftning af poolkanten (marmolina) kan give din pool et helt nyt look og bringe den i overensstemmelse med gældende lovgivning. Beskidt vand farver hurtigt kanten med stifter lige i vandoverfladen, og stifterne kan ikke blive ved med at holde til at blive renset. Heldigvis er de lette at skifte, og dermed får kommer poolen let til en se helt ny ud igen.

Linere til swimmingpool

Vi tilbyder et bredt udvalg af de bedste pool-linere på markedet.

En ny liner kan fuldstændigt ændre din pool og dermed forbedre æstetikken i din baghave og selve pool-området. Uanset om det er en indbygget eller fritstående pool, tilbyder vi en bred vifte af pool-linere af høj kvalitet, der giver dig en lang række muligheder.

AlkorPlan Pool Liners ®

Vi er officielle installatører af AlkorPlans særligt hårdføre poollinere.

ALKORPLAN tilbyder dig et sortiment af høj kvalitet. Kollektionen består af forskellige nuancer, farver og originale print, så du kan få den mest originale og luksuriøst udseende liner til din swimmingpool.

Om Vores firma

Velkommen til Specialiserede Pool Reparationer Siden vi er englændere, hersker der ikke nogen jantelov her: vi er de bedste til at reparere pools, finde lækager og give dig den bedste løsning.

Vores selskab har specialiseret sig i at reparere swimmingpools på Costa del Sol i Spanien. Vi har arbejdet i Spanien siden 2001 og har mere end 25 års erfaring tilsammen i firmaet i pool-industrien.

Vores kernekompetence er lækagesøgning, strukturelle betonreparationer, renovering af pools, at gøre din pool vandtæt, pool-foringer samt reparation og genfarvning af din glasfiber-pool. Vi har et bundsolidt ry for at kunne løse nærmest ethvert pool-problem, som andre ikke kan. Vi bruger de mest teknisk avancerede materialer, så du får varige løsninger.

Vi har et tæt samarbejde med Sika, Renolit, Plainsur, Espa, Certikin, Baisa, Astral Pool, Heat Siphon, Grupo Puma og andre ledende mærker på markedet.

FOTOS: Se billeder af forskellige pools, vi har repareret her

Kontakt

Powered byEMF Contact Form

Kontakt Specialiserede Pool Reparationer via formularen, eller ring til os på

(+ 34) 650 2000 40 or (+34) 680 501 508

(For øjeblikket kan vi desværre kun besvare dig på engelsk og spansk)

Vi opererer langs kysten fra Gibraltar til Almuñecar, herunder San Roque, Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas, Málaga og de indre områder af Coín, Alhaurín, Monda, Gauro, Alozaina og omkringliggende områder.

Vores team

Hvor vi opererer

Vi opererer langs kysten fra Gibraltar til Almuñecar, herunder San Roque, Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas, Málaga og de indre områder af Coín, Alhaurín, Monda, Gauro, Alozaina og omkringliggende områder.

 

varmepumper

Og hvorfor ikke nyde det lune efterår og kølige forår med en af vores varmepumper og en automatisk poolafskærmning? Eller nyd det silkebløde vand i en saltvandspool. Kun din fantasi sætter grænserne.